Eduaktiv?

Platformë krahasuese dhe vlerësuese për Institucionet Arsimore

Platforma Eduaktiv e zhvilluar nën kujdesin maksimal të komunitetit, ndërton profilin e institucioneve arsimore në bazë të informacioneve publike, të kudo ndodhura në mënyrë që ky informacion të meret më thjeshtë, të krahasohet, të vlerësohet nga komuniteti e më pas çdokush të dijë të bëjë zgjedhjen e duhur!

Identifikohu Regjistrohu


Misioni dhe Skuadra Eduaktiv
Të sjellim transparencë në sistemin e edukimit përmes informacioneve publike për çdo institucion arsimor, publik e privat duke u dhënë të drejtën shoqërisë ta vlerësojë këtë informacion bazuar në eksperiencat e tyre të mëparshme e më pas për të ndihmuar atë pjesë tjetër të komunitetit të zgjedhë drejtë.

Pezana

CEO

Laert

CTO

Ilda

Web

Anisa

Journalist

Statistika të Platformës

41

Universitete

Portali i vetëm në Ballkan i cili liston universitetet në
Shqipëri e Kosovë me të gjitha informacionet e detajuara.  
FALAS për të gjithë!

1350

Programe Studimi

Të gjithë programet në një vend. Të listuara me kujdes, përfshirë llogaritjen e formulës së maturës dhe makinën e kostove të jetesës!

3075

Gjimnaze e 9 Vjeçare

Janë shumë por shumë pak dihet për to! Së shpejti, informacion të detajuar për çdo shkollë pa lënë vlerësimet e prindërve mënjanë!

101

Çerdhe e Kopshte

Edukimi dhe personaliteti
krijohet pikërisht në këto institucione të cilat janë
baza e një shteti të tregojë se rinia ka rrenjë të thella dinjiteti!

4000

Vizitorë Unikë... çdo ditë

Tashmë Eduaktiv rendit mbi 4000 vizitorë, unikë, në një ditë! Studentë, Prindër, Akademikë... tashmë edhe ju!

Një vullnetar në Eduaktiv...

Dëshiron të ndash kohën dhe talentin tënd me ne?

Krijon shoqëri të re

Të ndihmon të zgjerosh rrjetin tënd shoqëror. Të bën të dobishëm për komunitetin ku edhe disa detyra të vogla mund të bëjnë një ndryshim të madh në shoqërinë tonë!

Ndan talentin me të tjerët

Nëse keni një talent dhe dëshironi ta ndani me të tjerët atëherë në Eduaktiv mundësitë nuk kanë limit!
Je i mirëpritur  

Mobirise

Rritet Profesionalisht

Vullnetarizmi është pa pagesë, kjo nuk do të thotë se eksperienca që ju do përfitoni do jetë e paktë! Trajnimet dhe puna në grup me më të mirët ju rrit profesionalisht!

Eshtë kënaqësi

Një formë shumë e mirë për të zbuluar interesat dhe pasionet e tua. Të jesh vullnetar në Eduaktiv të jep mundësinë të provosh një profesion të ri pa asnjë angazhim maksimal!

  1. Gazetarë, Përkthyes, Shkrimtarë, Editorë, Krijues të çdo fushe  - EduBlog është një mundësi reale ku ju mund të kontribuoni me artikuj e shkrime të ndryshme mbi edukimin dhe jo vetëm, inspirime, pa lenë mënjanë shembuj nga çdo vend i botës!
  2. Operatorë & Video Editor, Fotografë & Photo Editorë, Regjisorë, Skenografë e Aktorë EduStory & EduClass, portale të cilat i bashkohen platformës Eduaktiv. Pikërisht këto portale do jenë në dispozicionin tuaj!
  3. Developers, Web Designers, Mobile Apps Developers etj...  Eduaktiv është një portal i ri revolucionar i cili zhvillohet me hapa të shpejtë! Sot duhet të vendosni edhe ju një gur në themelin e tij!

Kontakto me ne

Plotëso fushat e mëposhtme dhe më pas kliko butonin Dërgo

Adresa

Rruga Bardhyl, Villa 20/1
Tiranë, Shqipëri

Kontakte

Email: info@eduaktiv.al
Telefon: +355 69 3443 420
Telefon: +355 68 4247 281